En billig flyttstädning i Örebro.

Att flytta i Örebro är krävande och det är mycket som måste göras, inklusive en flyttstädning efter att du har flyttat dina möbler. Flyttstädning är en mycket krävande form av städning och det krävs att det utförs på ett korrekt sätt.

Att anställa en firma för att utföra din flyttstädning betyder att du kan fokusera på annat. Du slipper stressen kring att städa och kan helt fokusera på ditt nya hem. Det finns helt enkelt massor med fördelar att anställa en firma.

Så vad ingår när du anställer en firma för flyttstädning i Örebro?

Mäklarsamfundet har en checklista som måste följas. Alla rum måste städas, både kök, sovrum, vardagsrum och badrum måste rengöras till en perfekt standard.

Det finns vissa saker som inte alltid ingår vid en flyttstädning, så kontrollera detta noga innan du anställer firman för att undvika besvikelse.

En del firmor i Örebro erbjuder till exempel inte fönsterputsning vid flyttstädning, vilket är en tjänst du vill ska ingå för det bästa resultatet.

Boka flyttstädning i Örebro

Om du vill boka flyttstädning i Örebro är det viktigt att du gör detta tidigt och inte väntar. Det är vanligast att människor flyttar vid slutet av månaden, så se till att du bokar i tid.

Ett tips är att kontakta olika flyttfirmor och få olika kostnadsfria offert så du kan jämföra dessa mellan varandra. Det är dock inte enbart att kolla på priset av flyttstädningen, utan även vad som ingår i tjänsterna. Ingår allt du är i behov av eller måste du betala extra för dessa tjänsterna?

Kolla även vad för recensioner deras tidigare kunder har lämnat om företaget så du får en ärlig bild på deras tjänster.

Garanti på städning i Örebro

När du anställer en firma i Örebro för att utföra din flyttstädning kan du vara säker på att det är till en perfekt standard. Speciellt om du flyttar från en lägenhet är det viktigt att städningen är perfekt. Annars kan du antingen behöva komma tillbaka och städa lägenheten själv, eller att bostadsföreningen anställer en firma för flyttstädning.

Detta blir självklart dubbelt arbete och också bli kostsamt. Om du redan från början anställer en firma för att sköta arbetet åt dig har du inget att oroa dig för.

En seriös städfirma erbjuder alltid en garanti på deras flyttstädning, så om något inte blir godkänt sköter städfirman detta åt dig.

Flyttstädning i Örebro är en hushållsnära tjänst och ingår under RUT-avdraget, vilket gör det till en ännu mer prisvärd tjänst. Detta är ett skatteavdrag upp till 50 % på arbetskostnaden som gäller för flyttstädning. Avdraget gäller upp till 50 000 kronor per år och person över 18 i hushållet. Det gäller dock att firman du anställer har F-skatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *