En hårt arbetande takläggare.

Det finns en takläggare som har arbetat i branschen konstant under dem senaste 42 åren. Eller blir det kanske 43 år detta år? Hursomhelst är det en takläggare med större erfarenhet än någon annan i hela branschen. Och det är en av anledningarna till att jag anser honom vara den takläggare som jag skulle välja om slottets tak behövde läggas om. För det finns ingen annan med längre erfarenhet eller bättre kunskap. Han kan lägga om taket samtidigt som han förklarar för sig i telefon varför vissa muttrar är bättre än andra ur ett hållbarhetsperspektiv. För han bryr sig genuint om kunderna han arbetar hos. Det är inte enbart pengar i hans ögon. De är hans medmänniskor och det är inte många takläggare som resonerar på samma sätt. Jag tror att du förstår att han var lite av en fredsmäklare under Vietnam-kriget.

Lägger takläggare tak av plast?

De flesta takläggare brukar inte lägg tak av plast då det inte finns några pengar att hämta ur det. Men som jag berättade så ser denna takfirma på sina kunder annorlunda. De jobbar ju nämligen för kunderna och om kunden vill ha ett tak av plast så ska kunden få ett tak av plats! Det är en simpel ekvation i denna takläggares ögon. Men det brukar inte vara det andras ögon och det är viktigt att förstå. För när man förstår det så förstår man också vilken otrolig person denna takläggare är!

Takföretaget som arbetar för kunden

Som du försåt så är jag förälskad i hur detta takföretag arbetar. De erbjuder kunden en respekt för deras som ingen annan takfirma i hela Stockholm gör. Och det gör mig så glas att branschen visar uppskattning för deras arbete. I och med att de gör sådana kontinuerligt bra arbeten så har de nästintill alltid fulla kalendrarna.

Därför rekommenderar jag dig att kontakta dig direkt för en kostnadsfri konsultation gällande ditt tak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *