Om ett företag eller en privatperson inte längre kan betala sina skulder hamnar man i konkurs och då anlitar tingsrätten i Stockholm en konkursförvaltare. För att ett beslut om konkurs ska träda i kraft, krävs det att det är tingsrätten som gör detta beslut. När konkursen är avslutat kan berörda myndigheter som banker och olika långivare inte längre kräva pengar från ett företag även om skulderna finns kvar. Har man möjlighet kan man försöka skapa en rekonstruktion av företaget, det vill säga försöka med juridisk hjälp vända företaget till lönsamhet. Om detta inte går, anlitar man en konkursförvaltare till sin hjälp. Om man har ett företag som gått i konkurs inom Stockholmsområdet man med stor fördel anlita konkursförvaltare i Stockholm med omnejd!

Fullt stöd och professionell service

Man kan få hjälp av både kunniga jurister och advokater som kan allt inom affärsjuridik, lagar och regler. Då konkursförvaltare i Stockholm har ett brett kontaktnät och samarbete med många myndigheter kan de som Originell konkursförvaltare stockholm hjälpa till med kontakter som Tillsynsmyndigheten, Kronofogden och Skatteverket men också banker och olika berörda försäkringsbolag. Man ska kunna känna sig trygg genom hela processen då man får hjälp och stöd med en professionell kunskap inom alla affärsjuridiska områden. Genom att se över företagets alla ekonomiska förutsättningar och personliga historik, kan man göra en helhetsbedömning utifrån förutsättningarna och bedöma om det handlar om en rekonstruktion av företaget eller en fortsatt konkurs. Man kan med fördel få en kostnadsfri konsultation så man vet hur man ska ta sig vidare.

Trygghet med konkursförvaltare i Stockholm

Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att anlita konkursförvaltare med allt det juridiska stöd och rådgivning man får. För konkursförvaltare i Stockholm är den sociala delen viktig genom en god relation med kunden. Man ska som kund kunna känna sig bekväm och trygg genom en god relation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *