Behöver du en snickare i Norrköping så finns vi här för dig. Vi är proffs med lång erfarenhet av det mesta inom snickerier. Vi kan hjälpa till med stort som smått. Ring oss redan idag så kan vi diskutera vad som behöver göras och hur du vill få det gjort så lämnar vi gärna offert.

Många behöver snickare i Norrköping

Det byggs en hel del i Norrköping och byggs det inte nytt så byggs det om. Behovet av snickarhjälp är stort även om många tycker det är att kul att snickra själva också. Ibland blir det dock lite för svårt, det behövs proffshjälp för att det ska bli bra. Kanske är det fönsterkarmar som måste passas in perfekt eller ett kök som ska byggas om med allt vad det innebär. Be om en kostnadsfri offert från våra Främsta snickare norrköping när du ska renovera. Kontakta oss direkt och berätta vad du vill ha hjälp med.

ROT-avdrag ger billigare arbetskostnad

Om du äger det hus där du vill ha snickarjobb utförda så kan du ha rätt till en skattereduktion, så kallat ROT-avdrag med upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden. För att inte riskera att missa det så sköter vi allt det administrativa runt i kring enligt Skatteverkets regelverk. Du ser avdraget direkt på din faktura och slipper ligga ute med pengarna för att söka bidrag i efterhand.

Våra hantverkare kan sitt jobb. De har lång erfarenhet av alla möjliga och omöjliga snickaruppdrag. Trappor, fönster, ombyggnad av kök eller kanske en lekstuga eller ett Attefallshus på tomten. Naturligtvis går det också att få hjälp med specialutformade platsbyggda möbler, garderober eller annat som du vill få tillpassat för någon särskild hörna eller utsprång i din bostad. Det är inte alltid standardmått i gamla hus och då kan våra snickare hjälpa dig som bor i Norrköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *