Det finns en fotograf i Uppsala med stor kreativitet, uppfinningsrikedom och entusiasm! De tar bilder åt dig som privatperson samt till företag och organisationer. De åtar sig det mesta du kan tänka dig inom fotografering. Ju mer du vet om hur du vill ha det desto bättre, men vet du inte så lockar de fram det bästa med hjälp av dig som beställare och motiven du väljer.

Ditt favoritmotiv

Du kanske vill ha ett fint porträtt på dig själv? Eller på dig och din familj? De har fina ateljéer dit du och din familj kan komma och ni kan tillsammans välja lämplig bakgrund enligt din smak. Eller så kommer de till dig, till ditt bröllop eller till ditt arbete. De bilder du tycker bäst om kan du sedan få i vilket format du vill, i vilket material du vill. Fotograferna ordnar alltihop till en skälig kostnad. Deras webbadress är Originell fotograf Uppsala, så välkommen att kika.

Söker du en fotograf i Uppsala?

Tveka inte att komma in i någon av butikerna/ateljéerna och låta dig inspireras. Fotograferna har en gedigen historia och mycket erfarenhet att ge dig prov på. En fotograf känner Uppsala väl och ni kan tillsammans hitta rätt miljö för ditt foto ifall du vill ha ett utomhusporträtt. I deras butiker och ateljéer kan du se exempel på porträttbilder lika väl som miljöbilder och lite mer artistiska foton i olika miljöer, vinklar, perspektiv.

Variation och valfrihet

Inget är omöjligt när du vill ha en bild tagen! Du får ett snyggt porträtt till ditt CV eller körkort. Du får en artistisk bild att använda på sociala medier. Du får en harmonisk familjebild att ha på ”spiselkransen”. Eller så får du ett vackert bröllopsfoto att ha på sängbordet, som du också kan beställa som tackkort till dina gäster. Här finns fotografer med många strängar på sina lyror så har du behov av en fotograf som kan ordna allt från själva bilden till produktion av slutlig produkt, som t.ex. ett tackkort så ska du absolut kontakta någon av oss – en originell och anpassningsbar fotograf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *