Vi håller just nu på att flytta, och som många säkert kan relatera till är det med blandade känslor. Visserligen ska det bli spännande med en nystart, men samtidigt är det oerhört mycket jobb och många tunga lyft.

När vi väl tömt bostaden var det så dags för flyttstädningen. Både jag och min sambo kände dock hade vi inte hade varken tid, ork eller energi för detta. Då en vän till oss tipsat om en städfirma vid namn NOX AB vände vi oss därför till dem för att få hjälp med vårt flyttstäd i Uppsala.

Det var oerhört skönt att slippa flyttstäd i Uppsala

Jag skulle ljuga om jag sa att jag är någon större fan av någon typ av städning. Den allra värsta typen är dock flyttstädning. En sådan måste nämligen vara så oerhört noggrant gjord att det känns som att man aldrig blir klar med den. Det tillsammans med allt annat arbete och all annan stress som det innebär att flytta gjorde att det blev för mycket med ett flyttstäd i Uppsala.

Då det gick att boka tid för städning direkt via NOX:s hemsida gjorde jag det. Jag fick snabbt en tid som passade oss båda, och några dagar senare dök två lokalvårdare från NOX upp i det som snart ska bli vårt före detta hem. Då det framkom klart och tydligt att NOX är ett seriöst företag, plus det faktum att vårt hem ändå var tömt på möbler och prylar, gav jag mig av för att fixa några ärenden när lokalvårdarna väl anlänt. Min sambo var samtidigt upptagen med annat.

Så blev resultatet

När jag kom tillbaka ca två timmar senare var städarna nästan klara, och vilken förvandling det var! Från att ha sett ut som en plats där det dagen tidigare hållits ett raveparty var bostaden helt plötsligt skinande ren. Faktum var att den var i ett så bra skick att jag nästan började ångra flytten och fick lust att transportera tillbaka alla möbler igen.

NOX och deras flyttstäd i Uppsala är med andra ord något jag är väldigt, väldigt nöjd med! Inte nog med att deras personal är oerhört duktiga, de erbjuder också sina tjänster till mycket bra priser. Nästa gång det är dags att flytta kommer jag därför utan tvekan att vända mig till NOX igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *