Är du intresserad av fasadputsning i Stockholm så finns det flertalet företag som kan hjälpa dig med detta oavsett om det gäller flerfamiljshus, industribyggnader eller bostadsrättsföreningar.

Dessa typer av fasadputsningsjobb utförs oftast av murare som besitter kunskapen inom putsning av fasad när det kommer till material som tegel, betong, byggblock, tegel samt trä. De utför både mindre jobb som exempelvis laga specifika sprickor i fasaden samt större heltäckande fasadputsningar i Stockholm.

Varför anlita ett företag för fasadputsning i Stockholm?

Anledningarna kan vara många varför en kund vill anlita ett företag som utför fasadputsningar i Stockholm. Kunden kanske vill fräscha upp den gamla fasaden med en helomfattande putsning av fasaden. Detta för att återuppliva den gamla fasaden till en mer modern sådan med ett stilrent uttryck. Det går även att exempelvis putsa om en gammal tegelfasad med olika färger av putsbruk till en snygg sådan med ett helt nytt utseende. Om exempelvis en Professionell fasadputsning stockholm görs så kommer det ge fasaden ett helt nytt ansikte.

Varför behövs det fasadputsning i Stockholm?

Detta behövs eftersom gamla fasader med tiden får sina skavanker. Oftast handlar det om skador i form av sprickbildning eller putsbortfall. För att inte nya sprickor eller putsbortfall ska fortlöpa till än fler sådana så behövs det företag som jobbar med fasadputsning för att åtgärda dessa problem. Samtidigt är Stockholm en stad med många gamla fasader som behöver omvårdnad av fasadputsningar. Sättningar i väggar och grunden brukar vara orsaken varför exempelvis sprickor uppstår i fasaden. När det gäller puts så är det fukt samt väder som är de vanligaste orsakerna till putsbortfall. Speciellt på gamla fasader som stått i ur och skur i decennier med sitt putslager.

Om behovet finns så finns det flertalet företag med lång erfarenhet inom fasadputsning som du kan vända dig till i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *